Estas són dos hogazas de pan de cereales y semillas que ha hecho Jose. Esta receta la hacemos el segundo día del Nivel 1. Me imagino que tendrían un delicioso olor a tostadito...
Más panes de Jose: este es el pan a la antigua con levadura natural, una de las recetas preferidas en los cursos.
Y aún más panes de Jose: pan de cereales y semillas y hogazas de pan a la antigua. Con los apuntes de clase al lado, ¡ole!
Eva nos mandó esta foto de pan alemán de centeno, negro y denso, sólo para valientes. Además nos escribió un mail muy bonito:
"He fet moltes coques de forner... són tan bones. N’he fet amb tots els meus nebots i amb fills d’amics,.. els hi encanta fer-les i després menjar-les. Si veiessis la cara que fan el primer moment al posar les mans dins el bol amb la farina i l’aigua... de plaer absolut! Nens d'entre 6 i 11 anys. També riuen molt quan els hi he fet picar la massa sobre la taula, com disfruten! i els hi encanta la “màgia” de veure com creix la massa durant el repòs. Inclús un dia vam fer una trena gran i una petitona que vam posar dins una safateta de fireta que podia anar al forn amb el seu paper... Jo també disfruto molt. Ja ho veus. Tinc pendent fer una corona d’all amb herbetes. En tinc ganes. Segueixo mirant el forn durant estona veient com la massa es transforma..."
No hay comentarios:
Publicar un comentario